Parkování podle gusta - i tak se dá ušetřit!

Parkování podle gusta - i tak se dá ušetřit!
ilustrační foto
Další fotky: 
Parkování podle gusta - i tak se dá ušetřit!

O tom, že parkování může být také „hrou a zábavou“ se přesvědčují už dlouhý čas lidé v ulici Přemyslovka. Jeden z tamních obyvatel vyřešil parkování pro své auto po svém. Fotografie i postřeh nám poslala naše čtenářka (jméno redakce zná).

Zajímavý způsob parkovaní zvolil jeden z obyvatel ulice Přemyslovka v Prostějově. Jednoduše na vyhlédnuté místo postavil popelnice s kuželem a už má své „parkoviště“ hlídané.  S klidným srdcem může se svým autem odjet a při návratu má jistotu, že svého plechového oblíbence bude mít kde ubytovat. Výhoda k nezaplacení! Co na to ale řeknou všichni ti, kteří si poctivě od magistrátu pořizují parkovací karty a parkovací místa? Ne zrovna levnou investici vyřešil tento motorista z Přemyslovky opravdu kuriózně.

A co na to říkají strážníci? Zeptali jsme se ředitele Městské policie Prostějov Jany Nagyho.

„Celou věc okrskář prověří. V daném případě se může jednat o přestupek dle §  42a/1b dle zákona číslo 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, kde hrozí sankce až do výše 500 tisíc korun! Nejdříve ale musíme zjistit osobu, která takto užívá místní komunikaci jiným než obvyklým způsobem.“(kaa)

Foto: archiv

Poslat nový komentář