Zásobování Penny marketu? Vyřešeno!

Zásobování Penny marketu? Vyřešeno!
ilustrační foto iprostejov.cz

Změna příjezdu zásobovacích aut k Penny marketu v Plumlovské ulcii v Prostějově zajímala místní obyvatele. Magistrát situaci vyřešil.

Budova obchodu byla koncipována tak, že je nutné zásobování z ulice Emila Králíka. Problém je v omezené průjezdnosti této ulice pro nákladní automobily a parkování osobních automobilů v místech, kde to dopravní předpisy zakazují. „Pro zlepšení situace byl upraven oblouk v křižovatce ulice Emila Králíka a Melantrichova, dále bylo dopravním značením zakázáno stání vozidel v této křižovatce. Domníváme se, že přijatá opatření jsou v této chvíli dostačující. Věříme, že k problémům při zásobování Penny marketu by nemělo docházet,“ vysvětlil vedoucí Odboru dopravy magistrátu města Prostějova Miroslav Nakládal. (red)

Komentáře

Krásně napsáno... nicméně by MP měla namísto projíždění řešit- "dále bylo dopravním značením zakázáno stání vozidel v této křižovatce. Domníváme se, že přijatá opatření jsou v této chvíli dostačující. Věříme, že k problémům při zásobování Penny marketu by nemělo docházet,“ vysvětlil vedoucí Odboru dopravy magistrátu města Prostějova Miroslav Nakládal. (red)"

Poslat nový komentář