Kdo vyhrál volňásky i ceny od pivovaru Zubr?!

Kdo vyhrál volňásky i ceny od pivovaru Zubr?!
ilustrační foto

Jak PvNovinky informovaly, v pátek 26. dubna přivítá pivovar Zubr opět své fanoušky na každoroční narozeninové oslavě v areálu přerovského pivovaru. A vy jste si s nám mohli zasoutěžit o vstupenky i pivo!

Od patnácti hodin, kdy se brány pivovaru hostům otevřou, čeká na všechny mimo bohatého hudebního programu i neomezená konzumace nápojů z produkce pivovaru Zubr, která je jako každý rok zahrnuta v ceně vstupenky. V nabídce bude široký výběr piv včetně cideru Royal Dog a limonád. Návštěvníci budou mít i poslední možnost ochutnat limitovanou edici piva Zubr Černý speciál 13 %, které se na čepy dostalo poprvé v polovině letošního března.

Výhry v podobě vstupenek pro třikrát dvě osoby na narozeniny pivovaru Zubr s neomezenou konzumací nápojů v ceně + 12 ks piv Zubr Grand 0,55 l v plechovce doručí sám pivovar.

A na koho se usmálo štěstí? Výherci se stávají Božena Staňková ze Ptení, Kamil Beneš z Kralic na Hané a Irena Kvapilová z Prostějova, kteří si s sebou mohou vzít doprovod. Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář