Bude chladno a deštivo. Celý týden

Bude chladno a deštivo. Celý týden
ilustrační foto ber

Chmurné počasí, které nás probudilo do pondělního rána, bude mít pokračování po celý týden. Čeká nás zatažená obloha, místy se objeví mlha a déšť. Chladno a deštivo má vydržet po celý týden.

Na pondělí, jak jasně vidíme, předpovídali meteorologové zpočátku na severu a východě, postupně na celém území oblačno až zataženo. 

I v úterý bude oblačno až zataženo, ráno se znovu ojediněle objeví mlhy. Mrholení se postupně rozšíří na většinu území a přejde ve slabý déšť nebo přeháňky. Noční teploty klesnou na 10 až 6 °C, přes den vystoupají na 10 až 14 °C.

Ve středu bude převážně zataženo, místy by mohlo pršet. Noční teploty dosáhnou 9 až 5 °C, denní pak 9 až 13 °C.

Ve čtvrtek bude většinou zataženo, znovu se občasně objeví déšť nebo přeháňky. Teploty v noci klesnou až ke 2 °C, přes den vyšplhají na 7 až 11 °C.

I v pátek očekávají meteorologové zataženo až oblačno, s deštěm nebo přeháňkami počítají na většině území. Nejnižší noční teploty 5 až 1 °C, nejvyšší denní teploty 6 až 10 °C.

Ani o víkendu si sluníčka neužijeme. Mělo by být znovu oblačno až zataženo, místy občasný déšť nebo přeháňky. V neděli by místy mohlo být až polojasno. Noční teploty klesnou k nule, přes den bude 7 až 11 °C, místy až 14 °C. (red)

 

Poslat nový komentář