Stěhování skončilo, policisté zpět při běžné práci

Stěhování skončilo, policisté zpět při běžné práci
Foto PČR

V pondělí 20. listopadu 2017 se obvodní oddělení policie Prostějov 2 z dosavadního působiště v ulici Karolíny Světlé v místní části Prostějova - Vrahovicích přestěhovalo do nových prostor u hlavního vlakového nádraží na adrese Janáčkova 2 v Prostějově. Stěhování proběhlo bez větších problémů a v pondělí úderem patnácté hodiny byl na nové policejní služebně zahájen řádný provoz. 

"Přesto je třeba odstranit množství nedostatků a doplnit některé drobnosti. Na tom budeme usilovně pracovat již za provozu. Věříme, že přestěhováním do nových prostor se ještě zvýší kvalita služeb, které Policie České republiky občanům poskytuje. S ohlédnutím ke geografickému rozložení územní působnosti obvodního oddělení se domníváme, že přemístění blíže středu města a k autobusovému a vlakovému nádraží bude pro obyvatele tohoto území přínosem. Novou služebnu občané naleznou v Janáčkově ulici v objektu mezi budovou Hlavního vlakového nádraží a budovou České pošty", podal informace mluvčí PČR Olomouckého kraje František Kořínek.

V následujících dnech se na stejnou adresu přestěhuje i prostějovské oddělení hospodářské kriminality a oddělení kriminalistické techniky služby kriminální policie a vyšetřování. Toto se již veřejnosti nijak nedotkne. (red)

Poslat nový komentář