Pošta pro tebe hledá. I na Prostějovsku

Pošta pro tebe hledá. I na Prostějovsku
ilustrační foto ČT

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. To je Pošta pro Tebe, oblíbený pořad České televize. Pošta má teď vysílací přestávku, během níž pátrá po vašich blízkých. I na Prostějovsku.

"Pošta pro tebe má vysílací přestávku během léta a podzimu 2017, kdy bude pošťák Ondra hledat vaše blízké. Stále tak můžete psát dopisy, e-maily nebo telefonovat do redakce. Pokusíme se vaše přání zrealizovat," vzkazuje Pošta pro tebe. 

V současné době pátrá mimo jiné po dvou mužích, kteří mají něco společného s Prostějovskem. Prvním je Jaroslav Ševčík, asi osmdesátiletý. Žil v Čechách pod Kosířem v okrese Prostějov a pracoval jako řidič MHD. Nyní může žít na Vysočině. Druhým je pak Miroslav Zapletal, nar. 27. 1. 1940 v Prostějově. Pokud o nich něco víte, dejte vědět Poště pro tebe na e-mail: postaprotebe@ceskatelevize.cz. 

Na adrese http://www.ceskatelevize.cz/porady/10079901208-posta-pro-tebe/2187-postak-ondrej-hleda/ si můžete prolistovat databázi dalších osob, které hledají jejich blízcí či přátelé. 

Během stávajících týdnů můžete na webových stránkách v rubrice Ohlédnutí i na Facebooku sledovat s odstupem času další osudy hostů, kteří se setkali díky Poště pro tebe.

Nové díly uvidíte od ledna 2018. (ber)

Poslat nový komentář