Největší prostějovská taneční přehlídka se blíží!

Největší prostějovská taneční přehlídka se blíží!
Foto Pavel Ponížil
Další fotky: 
Největší prostějovská taneční přehlídka se blíží!
Největší prostějovská taneční přehlídka se blíží!

V neděli 4. června proběhne na sportovní hale Sportcentra – DDM již avizovaná tradiční taneční přehlídka Pohyb je život! První choreografie bude možné spatřit od 13:30 hodin. Pořadatelé z regionálního centra České asociace Sport pro všechny se Sportcentrem – DDM přichystali opět bohatý program, když se na tanečním parketu vystřídá na 450 tanečníků ze sedmi různých tanečních škol a studií.

A kdo se představí letos? „Mezi tradiční účastníky akce patří TS Free Dance, TŠ Pirouette a Aerobik klub Pavlíny Radičové. V minulých letech jsme zahájili spolupráci se školou Extension Dance pod uměleckých vedením Ondřeje Berkyho či prostějovským roztleskávačkami. Mám velkou radost, že se vrací na halu i Základní umělecká škola pod vedením Pavly Krieger Jahodové. Letos prvně se nám představí taneční škola z Tovačova,“ uvedl jeden z hlavních pořadatelů akce Jan Zatloukal.

Taneční přehlídky mají v Prostějově velkou tradici, vždyť v neděli se napíše historie již 21. ročníku. Akce postupem času nabírala na vysoké kvalitě, je opravdovou ukázkou, že sportovní tanec má v Prostějově silné zázemí, prostějovské školy jsou velmi úspěšné i na republikové úrovni. Akce může být i zdrojem informací pro rodiče, kteří zvažují, že by své dítě umístili do některé z tanečních škol.

„Zveme všechny tance lačné Prostějovany do hlediště, protože zážitek je to opravdu velký. Máme jako tradičně připraveno i jedno překvapení v podobě jistě nečekaných vystoupení,“ uvedl Zatloukal a dodal: „Jediné, na co dáváme důraz, aby diváci přišli pokud možno pěšky, před halou nebude kde parkovat,“ doplnil věčně usměvavý pořadatel těchto akcí. (red)

Poslat nový komentář