Když zastupitelé netuší

Když zastupitelé netuší
foto ber
Další fotky: 
Když zastupitelé netuší

 

Na posledním jednání zastupitelstva města Prostějova vznesl František Švec (ANO 2011) otázku týkající se uzavření části města. Zastával se přitom obyvatel z lokality Tylova. Díky třem uzavírkám, které město povolilo, jsou prý v situaci myší v kole. Město ale na vině není.

„Kdo mohl povolit uzavření Studentské, Tylovy a Okružní u Kauflandu v jednu dobu. To je naprosto nelogické,“ dodal Švec s tím, že na uzavírky si mu co by zastupiteli stěžovali právě obyvatelé této čtvrti.

„Jedinou naší akcí je Tylova, ta byla avizována dlouho předem. U Kauflandu provádí konečné práce na opravě vozovky Vodovody a kanalizace. Ve Studentské je momentálně provoz částečně omezen kvůli tomu, že na jeden z domů se věší balkony,“ vysvětlil náměstek primátora Zdeněk Fišer.

Všechny uzavírky včetně plánovaných lze nalézt na webu města na odkazu http://prostejov.planydopravy.cz/.  (ber)

Komentáře

Uzavírka Studentské samozřejmě neměla být v tomto termínu povolena. O těch 6 týdnů by se ty balkóny nezbláznily. Ale vzhledem k tomu, že bohužel do dění trochu vidím, tak mě to nepřekvapuje. 

A Fanóš Šveců udělá něco pro své zdraví a do školy ten měsíc bude chodit pěšky a nebude komplikovat už tak napjatou situaci s parkováním místním občanům. Takových dvacet kilo dolů mu jen prospěje :-)

Není všem dnům konec: na řadě je Šárka, sídliště Svornosti- tam i přes odpor místních obyvatel, místní rybníček...
Ta se ještě vyřádí: vše pod heslem: po nás planina, betony, dlažby.
Pak už jen natřít nazeleno.
A ty buky a habry na náměstí, ty se třesou hrůzou vždy, když kolem nich odbornice na vše Hemerková jen projde.

Mám snad vidiny? Na fotografii jasně vidím dva stromy. Co tam ta Hemerková dělá ? Honem nahodit motorovou pilu a šup  s nimi k zemi ! Ona snad spí na vavřínech, ale kolik je ještě v Prostějově stromů, tak ještě nemá splněno. Podle hesla po nás potopa, vaše PéVéčko!

Poslat nový komentář