Agelky posílí smečařka Kočiová

Agelky posílí smečařka Kočiová
Kateřina Kočiová (zdroj: idnes.cz)

Přetrvávající zdravotní problémy několika hráček přiměly vedení VK Agel Prostějov k posílení kádru. Do konce sezóny tak přichází do Prostějova smečařka Kateřina Kočiová.

„Po plánovaném odchodu Anny Velikiy a při přetrvávajících zdravotních problémech několika hráček jsme potřebovali někoho odpovídající kvality na smeč. Katku si dobře pamatuji z Olympu i Slavie, v posledních letech získala také zkušenosti v zahraničí a já věřím, že nám ve zbytku letošního soutěžního ročníku pomůže,“ řekl k nové prostějovské akvizici trenér VK Miroslav Čada.

Kočiová oslaví zanedlouho teprve pětadvacáté narozeniny. Ve své volejbalové kariéře prošla Olympem a Slavií Praha, zahraniční angažmá si pak v letech 2008-2012 vyzkoušela v Holandsku, Polsku a Rakousku. Mezi její nejvěší úspěchy patří dvojnásobný zisk extraligového titulu s Olympem (2005 a 2008), dva triumfy v Českém poháru (2005, 2006), stříbro i bronz v extralize (2007, 2006) a třetí místo v nizozemské lize s klubem PND VC Weert.

Kromě svých volejbalových dovedností zaujme Kočiová mužskou část publika i svým vzhledem, který dala na odiv například v kalendáři volejbalistek Slavie Praha, z něhož je i titulní fotka článku.

(zkl)

Poslat nový komentář