Kuličková Haná Open

Kuličková Haná Open
Mladí vítězové Haná Open v kuličkách
Další fotky: 
Kuličková Haná Open
Kuličková Haná Open
Kuličková Haná Open
Kuličková Haná Open

Hráči kuliček se v sobotu 27. 4. sjeli do Prostějova, aby poměřili své síly na kuličkovém turnaji HANÁ Open. Bojovat o medaile přijelo celkem 37 účastníků.

Se svými výkony mohli být evidentně spokojeni Josef Kamaryt a František Gregor. Již od prvních kol nenechávali nikoho na pochybách, že to budou právě oni, mezi kým se rozhodne o vítězi. Úroveň jejich hry gradovala až do finále, které lépe zvládl Josef Kamaryt. Ten si tak po zásluze odnesl zlato, František Gregor skončil hned za ním. Nesmíme zapomenout zmínit ani skvělé  výkony, které předváděla Bára Hobžová, díky nimž doprovodila medailisty na stupně vítězů.

A jak turnaj hodnotí sami organizátoři? "Těší nás, že na turnaj zavítaly i nové tváře," říká Lukáš Vlček, jeden z pořadatelů.  "Pomohli jsme nováčkům porozumět základním taktickým variantám hry a vysvětlili základy pravidel," dodává.

Vzhledem k tomu, že se soutěž setkala s pozitivním ohlasem, můžeme se těšit na její pokračování. Již v neděli 19. 5. se na tenisových kurtech u kulturního domu v Křenůvkách uskuteční další kuličkový turnaj. Propozice této akce naleznete na http://www.kulicky.com/propozice.php?id=471.

Poslat nový komentář