1. SK uhrálo hubenou výhru s Orlovou

1. SK uhrálo hubenou výhru s Orlovou
ilustrační foto

V sobotním dopoledni se opět v rámci MSFL doma představil tým prostějovského 1. SK. Na první půli jakoby se projevil brzký začátek utkání, ve druhé už se ale navýšila převaha domácích a nakonec díky brance Zelenky taky Prostějov zaslouženě zvítězil 1:0.

První poločas nabídl první opravdu zajímavý moment vlastně až v pětatřicáté minutě, kdy dostal míč do bezprostřední blízkosti Milan Machálek, který ale mířil vedle. Pět minut před pauzou se dostali do první výraznější šance i hosté, útok z křídla zakončený z velmi ostrého úhlu ovšem Bureš pohlídal.

Do druhé půle už vlétli domáci svěžeji, hned po pěti minutách si o penaltu říkal Karel Kroupa, rozhodčí mu však dal jasně najevo, co si o jeho pádu v pokutovém území myslí. V jedenasedmdesáté minutě se k zakončení ze vzduchu dostal Zelenka, minul ale o pár centimetrů. Nakonec ho to příliš mrzet nemuselo, jelikož dostal v třiaosmdesáté minutě přihrávku na střed hřiště do vzdálenosti zhruba dvaceti metrů a krásnou ranou, na kterou gólman sice dokázal sáhnout, ale nezvládl ji pokrýt, rozhodl o osudu utkání. Chvíli po něm mohl ještě zvýšit Machálek, jeho lob byl však příliš vysoký a šance Orlové v nastavení rovněž mířila příliš vysoko. Tři body tak zůstávají na Hané a prostějovští fotbalisté tak prodloužili šňůru bez prohry už na šest mačů.

Radim Nemela

Poslat nový komentář