Srdéčko bodovalo v dostizích v Pardubicích!

Srdéčko bodovalo v dostizích v Pardubicích!
Foto Vicody dostihovy-svet.cz

V sobotních dostizích na pardubickém závodišti prokázali svěřenci trenéra Stanislava Popelky výbornou formu. Zvítězili hned ve dvou z nich a získali řadu dalších umístění.

V Ceně SECURITAS ČR, steeplechase crosscountry na 3400 metrů pro pětileté a starší koně, zvítězil lehce devítiletý hnědý valach Lord Jagmin stáje EŽ Praha s jezdcem Janem Odložilem.

V Ceně společnosti AUTO IN s.r.o., steeplechase na 3900 metrů pro čtyřleté a starší koně, si pro vítězství doběhla šestiletá hnědka Snezenka stáje Farrlog v sedle s Patrickem Boekhoutem.

V benefičním dostihu Kapky naděje, steeplechase crosscountry na 3300 metrů, doběhl pětiletý hnědý valach Imphal stáje Quartis-Zámecký Vrch v sedle s žokejem Jiřím Kouskem druhý.

V Ceně města Pardubic – EURO EQUUS – IV. kvalifikaci na 128. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou, což je steeplechase crosscountry na 5800 metrů, doběhl devítiletý polokrevný valach Vicody stáje Lokotrans s žokejem Jisefem Bartošem na krásném třetím místě. Porazili ho jen vynikající valach ze stáje Josefa Váni Ange Guardian a původem francouzský kůň Tzigane du Berlais, který Vicodyho překonal o pouhý nos.

V Cen společnosti SEKO AEROSPACE, steeplechase crosscountry na 4700 metrů, doběhla jedenáctiletá Modena ze stáje EŽ Praha pod Nikolasem Lovenem třetí, čtvrtý proběhl cílem pětiletý hřebec Shegerton stáje Hospůdka Malá Hradčany s žokejem Josefem Bartošem. Nedařilo se pětiletému ryzákovi Korneliovi v barvách EŽ Praha, který spolu s jezdcem Kocmanem skončil pádem na jedné z překážek.  

V Ceně Deníku Právo, steeplechase crosscountry na 4500 metrů, startoval třináctiletý veterán Juniverse of Gracie stáje BORS Břeclav a.s. Žokej Josef Bartoš jej ale v průběhu závodu kvůli zdravotním problémům zadržel.

Na Srdéčku teď žijí přípravami na 128. Velkou pardubickou, která startuje 14. října. Na start by se mezi 38 přihlášenými měli postavit i tři Popelkovi svěřenci, Juniverse of Gracie, Vicody a Modena.

Gratulujeme na Srdéčko! (ber)

 

Poslat nový komentář