Město pokračuje v průzkumu pro nový Strategický plán. Zapojme se

Město pokračuje v průzkumu pro nový Strategický plán. Zapojme se
ilustrační foto

V aktuálním druhém kole průzkumu k tématu společnost se více zaměří na rozvoj volnočasových aktivit. Máte možnost podpořit svůj oblíbený sport nebo kulturní zařízení, ale magistrát zajímají i názory na rozvoj vzdělávání, sociální a zdravotní péče nebo bydlení.

„Chápeme, že v aktuální situaci jsou možnosti využití obdobných zařízení velmi omezené, tím více nás zajímá, jak vylepšit stávající občanskou vybavenost města,“ říká náměstek primátora Jiří Rozehnal. Zkuste svoje postřehy zaznamenat i formou pocitové mapy, můžete v ní ovlivnit rozvoj konkrétních míst ve městě. Připravena je pro všechna tři kola průzkumu.

Pokud máte možnost, využijte ELEKTRONICKOU FORMU dotazníků a pocitových map na adrese www.prostejov.eu/…gie Můžete využít i nově spuštěný informačního portálu PinCity, prozatím dostupný na adrese prostejov.pincity.cz. Více se o této nové službě dozvíte i ve vydání Radničních listů.

Vyplněné papírové dotazníky lze vhodit do připravené volební schránky umístěné před budovou radnice, zaslat poštou na adresu Odboru rozvoje a investic, Školní 4, 796 01 Prostějov či naskenované e-mailem na adresu: jitka.vystavelova@prostejov.eu v termínu do 31. 5. 2021.

Vaše odpovědi budou zpracovány anonymně. Ale pokud v dotazníku uvedete své kontaktní informace (telefon nebo e-mail), budete zařazeni do slosování o 30 dárkových balíčků statutárního města Prostějova (za každou oblast obdrží cenu deset vylosovaných).

„Smysluplný a vyvážený strategický plán rozvoje města nejde zpracovat bez jeho obyvatel. O výsledku průzkumu Vás budeme informovat prostřednictvím Radničních listů, také na webových stránkách a pokud situace dovolí, tak i na podzimním veřejném projednání. Velice děkujeme za Vaši spolupráci,“ dodal Rozehnal. (red) 

Poslat nový komentář