Ve Vrahovicích se střílelo! Na VI. ročníku Memoriálu plk. Františka Mansfelda

Ve Vrahovicích se střílelo! Na VI. ročníku Memoriálu plk. Františka Mansfelda
Foto Jaroslav Kolář
Další fotky: 
Ve Vrahovicích se střílelo! Na VI. ročníku Memoriálu plk. Františka Mansfelda

Střelecká soutěž Klubu vojenských veteránů Prostějov, VI. ročník Memoriálu plk. Františka Mansfelda, se uskutečnila v pátek 19. května na střelnici ve Vrahovicích.

KVV ve spolupráci s 601. skss zorganizoval střeleckou soutěž ve střelbě z Pi Glock na střelnici Policie ČR v Prostějově – Vrahovicích. Soutěže se zúčastnilo celkem 136 střílejících, z toho 70 mužů v I. kategorii z klubů výsadkových veteránů; 22 žen, z nichž 11 soutěžilo za KVV. Za kategorii I. bylo vytvořeno 27 družstev po třech střelcích a 15 družstev soutěžících v kategorii II. - ostatní. Z KVV ČR byly mimo prostějovského klubu zastoupeny KVV: Liberec, Praha, Luštěnice, Chrudim, Olomouc, Holešov, Zlín, J. Hradec, Hradec Králové a Brno. Za slovenské kluby přijeli reprezentovat kolegové z KVV Bratislava, B. Bystrica, a z největší dálky vážil cestu František Mansfeld, jenž zastupoval KVV Prešov. Pozvání přijali a svými družstvy soutěž obsadili - 601. skss, 102. pzpr, POŠ PV, Klub 601. skss, Policie ČR, Městská policie PV.

Soutěžilo se v kategoriích: hosté, kategorii I. - jednotlivci a družstva - všichni z KVV ČR a SR; v kategorii II. jednotlivci a družstva - ostatní a kategorie ženy – jednotlivkyně.

V ženách skončila jako třetí z dvaadvaceti účastnic Eva Frýbortová ze Střeleckého klubu ZO Areál PV, které v celkovém pořadí obsadila 20. místo ze 136 střelců. Spolu s kolegy Vladislavem Papšem ml. a Květoslavem Frodlem obsadila rovněž třetí místo z 15 družstev v kategorii ostatní. (ber)

Poslat nový komentář