Omlazené stromy žijí dál!

Omlazené stromy žijí dál!
Foto Jiří Pospíšil
Další fotky: 
Omlazené stromy žijí dál!
Omlazené stromy žijí dál!
Omlazené stromy žijí dál!
Omlazené stromy žijí dál!
Omlazené stromy žijí dál!

 

E-mail s fotografiemi přišel do našeho redakčního e-mailu od spolupracovníka Prostějovských novinek Jiřího Pospíšila.

"Při nedávné návštěvě státního zámku Kunštát mě zaujala stará stromová alej. Staré stromy nebyly pokáceny, ale odborně omlazeny. Tak jsem si hned vzpomněl, jak se u nás v Prostějově dělá revitalizace zeleně. Ne vždy šlo o nemocné stromy, které byly zbytečně pokáceny. Jen suše konstatuji, že někde to jde, a my se máme co učit. Pro vaši představu, jak vypadají staré a zmlazené stromy, přikládám autentická fota. Milí čtenáři, posuďte sami, není to tak hezčí než smutný pohled na pařezy"? 

Jiří Pospíšil

Komentáře

Jiří Pospíšil: Můžete mě kontaktovat na FB. Vy nemáte jméno ??

Musíme přiznat RM :) že co se týče zeleně tak se konečně začíná něco pořádně dít,  tak jako již dávno v ostatních městech v ČR.

Jiří Pospíšil: Vážený pane - paní. Možná zapomínáte že je demokracie,a každý může říct svůj názor na danou problematiku. I vy máte možnost vyjádřit svůj názor. A vy se stydíte za svůj názor, že se neumíte ani podepsat ??

......někde to jde, a my se máme co učit..... Vy se nemáte co učit, protože o tom, co se v městě děje rozhodují jiní a oni ví, co dělají, dělají to dobře! Zdržte se kritiky, buďte rád, že ještě máte na výlety a laskavě se podívejte, že Vy nejste v RM (Radě Moudrých města Prostějova). 

Poslat nový komentář