Hanáci urvali na půdě mistra bod!

Hanáci urvali na půdě mistra bod!
Foto Zdeněk Vysloužil
Další fotky: 
Hanáci urvali na půdě mistra bod!

V posledním kole okresního přeboru zavítali hráči Hané na hřiště již jistého vítěze OP FK Němčice. V tomto zápase mezi prvním a druhým týmem tabulky už vlastně o moc nešlo, protože domácí se už viděli v 1.B třídě a nemohli se dočkat předání poháru a oslav!

Samotný zápas také tak působil a šance obou mužstev na vstřelení branky by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je zajímavé, že v normální hrací době nevstřelili hráči Němčic mužstvu Hané branku, protože si na podzim odvezli porážku 4:0! Gól vstřelili až při penaltách! A tuto tradici dodrželi i tentokrát...  

Po zápase předal němčickým hráčům předseda OFS Prostějov Milan Elfmark a za komisi rozhodčích Miroslav Juránek pohár přeborníka okresu a popřál jim v 1.B třídě hodně sportovních úspěchů.  

Hráči Hané obsadili v okresním přeboru krásné druhé místo s 55 boby a skóre 73:22. V samotné soutěži pak nastříleli nejvíce branek!    

Ať žije Haná! Haná je věčná!

FK Němčice nad Hanou - TJ Haná Prostějov 0:0 (2:1) po penaltách.

Rozhodčí: Peřina – Kopřiva, Lošťák, hráno bez žlutých karet.  Diváků: 100

Sestava TJ Haná Prostějov: Lošťák – Jančiar, Michal Trnavský, Čermák, Dominik Holomek – Strouhal (46. Světlík),  Mašík, Martin Kolář, Krupička, Ondráček – Zatloukal.   

Hrající trenér: Martin Kolář 

 

Oldřich Lošťák

 

Poslat nový komentář