Závěrečná TJ Haná Prostějov

Závěrečná TJ Haná Prostějov
Foto Oldřich Lošťák
Další fotky: 
Závěrečná TJ Haná Prostějov
Závěrečná TJ Haná Prostějov
Závěrečná TJ Haná Prostějov

Sobota 11. listopadu 2017 byla dnem, kdy se fotbalisté TJ Haná Prostějov loučili s podzimní částí sezóny 2017/18. Nejdříve se utkali na "umělce" v prestižním zápase "staří versus mladí" a dříve narození vyhráli v prodloužení.

Staří – mladí 9:8  po prodl. 

Rozhodčí: Petr Hanák a Jan Mašík

Hráno 2x25 minut bez žlutých karet.

Zranění: Petr Hlávka

Pravděpodobní střelci: starší (vítězové): Hodulák 3x, Trnavský 3x, Novák Jiří 2x, Ociepka 1x – mladí: Kaprál 4x, Strouhal 1x, Dan Kolář 1x, Zbožínek 1x a vlastní. Všichni hráči podali optimální výkon, aby si udělali "žízeň"! Hráči se poté sešli U Lopa, kde společně s příznivci a přáteli tohoto "zelenobílého" klubu připíjeli na věčnost a nesmrtelnost. Ještě dlouho do noci se na závěrečné nesl ostrý povel "Ke strojům"! A Hanáci, ti dokáží zabrat!

Hanáci jako nováček 1.B třídy skupiny A Olomouckého KFS obsadili po podzimu páté místo s 23 body a skóre 36:32. V dresu Hané Prostějov nastoupilo úctyhodných osmadvacet hráčů. Nejvíce branek, a to sedmnáct, nastřílel Patrik Gábor a po pěti brankách byli úspěšní Petr Hodulák a Jakub Novák. Hanáci obdrželi také čtyřiadvacet žlutých karet. Čtyřikrát se žlutilo u Michaela Čermáka a třikrát byl napomínán Zdeněk Kaprál a Miloš Krupička. Také tři červené karty letos zavítaly na Hanou a rozdělili se o ně hráči Jakub Novák, Michal Čermák a Radovan Světlík.

Všem hráčům, trenérům, funkcionářům a přátelům fotbalového klubu TJ Haná Prostějov proto patří velký dík za vykonanou práci a to ať již pracují s muži, nebo přípravkou.  

Ať žije Haná! Haná je věčná!

Oldřich Lošťák

Poslat nový komentář