Dnes je panenský superúplněk! Přivádí děti!

Dnes je panenský superúplněk! Přivádí děti!
ilustrační foto astro.cz

Svět se točí docela rychle a tak nás čeká další úplněk. Bude ve znamení Panny a proběhne v pondělí 9. března v 18 hodin a 47 minut. Měsíc bude v té době vzdálený od Země „pouhých“ 357 404 kilometrů, bude tedy velmi blízko, dobře viditelný a hodně velký.

I jeho vliv bude tím pádem silnější, jeho energii můžete pociťovat již tři dny předtím a také tři dny poté. Úplněk v Panně je ideálním obdobím pro sebeanalýzu a úklid. Je to skvělý čas pro to, abyste se zbavili věcí, které vás tíží, abyste dali věci do pořádku. Nezapomeňte, že vyčistit se dají nejen skvrny na zdi, ale i vztahy. Nebuďte ale příliš puntičkářští a kritičtí, zkuste být tolerantnější a smířit se s tím, že život není úplně dokonalý. Berte vše s nadhledem. S nadhledem doma ukliďte a s nadhledem hýčkejte i svůj vztah s partnerem. Příliš ho ale nerozebírejte, abyste ho nerozpitvali tak, že už nepůjde dát znovu dohromady. Jestliže máte nový projekt, promyslete ho a pusťte se do něj. Můžete začít všechna nová zrození - zrození projektů, činností, vzdělání až po početí dětí.

Mimochodem, úplněk krade spánek a zvyšuje sexuální touhu. Co z toho vyplývá? Sice se nevyspíte, ale zato můžete promilovat celý den i noc!Tak příjemné plození. (ber)

Poslat nový komentář