Blíží se váhavý úplněk. Bude šťastný

Blíží se váhavý úplněk. Bude šťastný
Ilustrační foto astro.cz

Třetí letošní úplněk nastane tuto neděli ve 20 hodin. Úplněk bude ve znamení Vah týden po jarní rovnodennosti. Právě on určuje termín Velikonoc, který bude o týden později. Díky trigonu Marsu, Saturnu a měsíce je březnový úplněk symbolem štěstí.

Oznamuje konec zimy a zahajuje přípravu na Velikonoce. Jelikož je to úplněk ve Vahách, značí to vnitřní rozpor, který pocítí každý z nás. Zároveň to řadu lidí povede k nutnosti učinit volbu, i přestože v jejich nitru se to pře. Vyvarovat bychom se v tomto období měli nesmyslným kompromisům, které situaci neřeší. Energie jsou v tuto dobu rozporuplné, protože zároveň na obloze září tzv. Šťastný trojúhelník, který je složený ze tří vzdušných znamení. Ten přeje novým nápadům a promýšlení našich plánů a vizí. Je vhodná doba na to vytyčit si nové cíle.

Doba úplňku je ideální k tomu, abyste si udělali pořádek ve věcech i ve vaší mysli. Úplněk obecně posiluje energii, a to jak tu pozitivní, tak tu negativní. Proto je potřeba provést úklid a tuto nahromaděnou energii vyčistit.

Úplněk je skvělá příležitost k tomu, abyste se zbavili negativních věcí ve svém životě. Pokud jste v nefunkčním vztahu, nebo kolem sebe máte lidi, kteří vás emočně „vysávají“ je úplněk tím pravým obdobím, kdy je odříznout.

Nechat odejít věci, které vás nečinily šťastnými z vašeho života je v pořádku, avšak nedělejte častou chybu, že hned začnete něco nového. Pulzující energie úplňku k tomu může svádět, ale vyčkejte na příznivější období. Tím je novoluní či dorůstající Měsíc, tyto fáze přejí novým začátkům, v tomto čase se vaše tužby mění v realitu. (ber)

Poslat nový komentář