Úřad práce se bude koncem měsíce stěhovat. Omezí služby

Úřad práce se bude koncem měsíce stěhovat. Omezí služby
ilustrační foto ber

Nové a moderní prostory pro klienty i zaměstnance Kontaktního pracoviště Úřadu práce ČR (ÚP ČR) v Prostějově, většinu služeb na jednom místě, bezbariérový vstup, větší čekárny a mnohem lepší dostupnost. To vše nabízí nová administrativní budova, která bude veřejnosti plně sloužit od 30. 11. 2015 na adrese náměstí Spojenců 13, Prostějov.

Kontaktní pracoviště ÚP ČR v Prostějově dosud poskytuje své služby na dvou místech – v ulici Plumlovská 458/36, kde sídlí agenda zaměstnanosti, a v ulici Lutinovova 42/1.
Stěhování z původních prostor na novou adresu proběhne ve dnech 26. – 29. 11. 2015, kdy bude dočasně omezen provoz úřadu. V pátek 29. 11. 2015 bude lidem k dispozici pouze podatelna v budově na Plumlovské ulici, kde klienti mohou podávat své žádosti a zaměstnanci ÚP ČR jim budou poskytovat poradenství. Agenda dávek hmotné nouze zůstává na své původní adrese, tj. v ulici Lutinovova 1.
Objekt, který se plně otevře klientům 30. 11. 2015, byl ve vlastnictví státu. Úřad práce ČR proto nemusel investovat prostředky do jeho nákupu. Navíc budova z dílny architekta Eduarda Žáčka sloužila od její výstavby (1936) jako sídlo Finančního úřadu, později Okresního úřadu. Svými parametry a umístěním proto vyhovuje potřebám ÚP ČR.
Rekonstrukce nové budovy proběhla v rámci Integrovaného operačního programu. Celý projekt si vyžádal náklady v hodnotě 40 235 379 Kč. (ber)

Komentáře

Nevím jestli se někdo zajímal o to kde návštěvníci ÚP budou
parkovat, když my co bydlíme na nám. Spojenců máme již teď
problémy s parkováním.

Poslat nový komentář