Proč kandiduji? Mám k tomu několik důvodů, říká Božena Sekaninová

Proč kandiduji? Mám k tomu několik důvodů, říká Božena Sekaninová
Foto archiv Božena Sekaninová

Božena Sekaninová uvedla pro Prostějovské novinky několik důvodů, proč kandiduje do senátu.

Protože mám na co navazovat: Přispěla jsem ke zrušení S-karet (tunelu za miliardy korun), přispěla jsem ke zrušení privatizace důchodového systému, zabránila diskriminaci pracujících důchodců a řadě dalších věcí, které by zhoršily život občanů.

Protože mám chuť dodělat započatou práci: Potřebujeme startovací byty pro mladé, potřebujeme dostupné bydlení pro seniory, potřebujeme lepší ochranu zaměstnanců, lepší podmínky pro podnikání, potřebujeme nové obecní byty, potřebujeme družstevní výstavbu, potřebujeme investice do domů s pečovatelskou službou, potřebujeme efektivní stát. To vše je závislé na zákonech.

Protože mandát senátora je závazek propůjčený od voličů: Znáte mě, jsem stále jedna z vás, znám vaše problémy a umím je řešit, znám svůj volební obvod, znám starostky a starosty a vím, co je trápí.

Protože nechci žít v zemi, kde budou likvidovány veřejné služby: Máme velmi dobrý systém zdravotní péče, máme velmi dobrý systém sociální péče, máme velmi dobrý systém péče předškolní výchovy atd. Hledám způsob jak veřejné služby dále zlepšovat a nechci dopustit, aby se situace zhoršovala, například další divokou privatizací.

Protože chci slušnou politiku pro občany této republiky: Politika nemá sloužit zájmovým skupinám, politika nemá sloužit lobbistům a kmotrům, politika nemá sloužit nadnárodním společnostem (jejich zájem jsou nízké platy zaměstnanců), politika nemá sloužit politikům.

Budu pokračovat tak, jak jsem začala: SRDCEM A NAPLNO.

Božena Sekaninová

 

Komentáře

Konečně zmizela

A máš to naftalínová baletko

Je to hlasovací stroj ČSSD, kde jen poslouchá příkazy. Staré lidi využívá ke zviditelnění se před volbami. Hlasovala v PV zastupitelstvu pro snížení příspěvku na paliativní péči.

Je to maximálně loajální hlasovací stroj, aby se zavděčila vedení ČSSD a zase byla umístěna na kandidátku, prodala by i vlastní babičku. Pro staré a nemocné nedělá nic, kromě focení se a líbání s nimi před volbami. Využívá je. Špatná zkušenost s touto paní.

Kdo jste ji někdy někde viděl vystupovat v televizi? Zasadila se.... Ale jak? Zvedla prostě a jednoduše ruku. To je celé.

Paní Mlatečková, nic osobního, ale máte tam překlep. Za "neobyčejné a mocné"...

Paní Mlatečková máte tam překlep. Spíše za "neobyčejné" a "mocné", ne? :-)))

Proč se nepodepíšeš ty hrdino anonyme
!!!K těm urážkám!!!Já za sebe můžu říct perfektní žena ta kope za nás obyčejné a nemocné lidi!!!! Pojdme opět volit paní senátorku B.Sekaninovou. Alena Mlatečková !!!

Socanka už má sedět do na pozadí.Nic pořádného neudělala a jen schvaluje lumpárny

Výběr vystoupení senátorky: Božena Sekaninová
17. schůze Senátu: Dle zadaných podmínek nenalezeno žádné vystoupení senátorky.
Vystoupila vůbec někdy???

Poslat nový komentář