Mistryně IV. ročníku v žehlení je z Nezamyslic!

Mistryně IV. ročníku v žehlení je z Nezamyslic!
Foto Mistrovství v žehlení
Další fotky: 
Mistryně IV. ročníku v žehlení je z Nezamyslic!

Nákupní centrum Královo Pole pořádalo 24. února již čtvrtý ročník Mistrovství v žehlení. Účastníci z řad veřejnosti mohli poměřit své síly v soutěži týmů, dvojic či jednotlivců. Hlavní závod se zaměřil na žehlení košil na čas. Letos v něm zvítězila Veronika Matoušková z Nezamyslic, která pokořila i rekord z prvního ročníku.

Sobota 24. února v královopolském nákupním centru patřila rozžhaveným žehličkám, rychlým rukám a spoustě košil. Soutěžící změřili své síly hned ve třech disciplínách. Kromě soutěže jednotlivců to byla kategorie dvojic a tříčlenných týmů. Přihlásit se mohl kdokoliv včetně kolemjdoucích. 

V celkovém hodnocení nerozhoduje jen rychlost, ale také jak se soutěžícím podařilo pánskou košili vyžehlit. Za nedokonalosti přiděluje porota trestné vteřiny. V prvním ročníku zvítězil časem 2 minuty 18 vteřin Petr Sýkora, i výhercem druhého ročníku byl muž. "Letos zvítězila s časem 2 minuty 4 vteřiny Veronika Matoušková z Nezamyslic. Ta porazila další dvě ženy, Zdenku Raithmajerovou ( 2:30) a Barboru Hrdinovou (2:34)," sdělila PvNovinkám marketingová koordinátorka NC Královo Pole Edita Smělíková.

Svoje umění předvedla divákům také Oxana Neburac, která v českých barvách získala stříbro v mezinárodním klání Polska, Ukrajiny, České republiky a Slovenska ve Varšavě. Návštěvníky čekal rovněž doprovodný program v podobě žehlících workshopů s profesionály z Bel & Blanc a soutěž pro děti v malování žehličky. (ber)

Poslat nový komentář