Daruj věcem nový život!, vyzývá Zlatá brána

Daruj věcem nový život!, vyzývá Zlatá brána
ilustrační foto plakát

Zbavte se starého oblečení, které již nenosíte, a pomozte dobré věci! "Darované oblečení s vámi vyměníme za dárkové poukazy do našeho nákupního centra. Pomůžete Charitě Prostějov, která oblečení využije na charitativní a humanitární účely, a navíc můžete vyhrát v narozeninovém slosování další poukázky na nákup do obchodního centra ZLATÁ BRÁNA, které slaví své 5. narozeniny", zve Zlatá brána.

Přineste v období 8. – 9. listopadu 2018 od 11:00 do 18:00 hodin alespoň čtyři kusy čistého a nepoškozeného oblečení ke sběrnému místu, které najdete ve 2. patře ZLATÉ BRÁNY vedle Človíčkova. Za čtyři kusy oblečení dostane po vyplnění darovací karty dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč na libovolný nákup ve ZLATÉ BRÁNĚ. Poukaz lze uplatnit u všech nájemců OC ZLATÁ BRÁNA, kromě nájemce Billa. Darovat je možné jednou denně.

V průběhu jednotlivých dní akce může jedna osoba získat maximálně jeden stokorunový poukaz za den (maximální hodnota v poukázkách je 100 Kč/den/1 osobu). Každý účastník se musí prokázat občanským průkazem či jiným průkazem totožnosti a vyplnit dárcovskou kartičku, aby mu dárkový poukaz mohl být vydán. Maximální částka v poukazech na jednu osobu v rámci dvou dnů akce činí 200 Kč v případě, že účastník každý den v průběhu akce přispěje 4 a více kusy oblečení.

Darované oblečení nesmí být poškozené ani špinavé. Kromě běžných částí oděvu uvítá charita Prostějov s největší potřebou také pánské tepláky, pánské mikiny i na zip, pánské spodní prádlo, trika, rukavice, ponožky a batohy.

Maximální hodnota rozdaných dárkových poukazů je 150.000 Kč. Pořadatel si vyhrazuje právo akci předčasně ukončit, pokud dojde k rozdání všech poukazů před výše uvedeným koncem akce.

Součástí charitativní akce je také soutěž o narozeninové dárkové poukazy ZLATÉ BRÁNY. Každý účastník, který donese alespoň čtyři kusy oblečení a vyplní darovací kartičku, je automaticky zařazen do slosování o dárkové poukazy v hodnotě 3 000 Kč, 2 000 Kč a 1000 Kč. Po řádném vyplnění údajů na kartičce musí darující předat kartičku hosteskám, které si od něj na základě této kartičky vyberou darované oblečení.

Zapojením se do této akce dává účastník organizátorovi souhlas se zpracováním jím poskytnutých osobních údajů k marketingovým účelům organizátora, k zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změnách některých zákonů (zákon o některých službách informační společnosti). Účastník dává souhlas se zpracováním osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Účastník dále výslovně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu tří let od ukončení soutěže. (red)

 

Poslat nový komentář