Zahajte Velikonoce prémiovým přípitkem z Palírny u Zeleného stromu

Zahajte Velikonoce prémiovým přípitkem z Palírny u Zeleného stromu
Foto Palírna u Zeleného stromu

Letošní velikonoční svátky připadají na přelom března a dubna. A ať už dodržujete staročeské tradice, nebo si tvoříte své vlastní, zkuste je oživit prémiovým likérem Granette z Palírny U Zeleného stromu.

Granette Premium Liqueur Kávový obsahuje výluh z čerstvě upražených kávových zrn, která jsou namleta těsně před jejich naložením do jemného lihu. Zaručeně vás dostane a překvapí jedinečným a intenzivním aroma výběrové kávy.

Granette Premium Liqueur Ořechový. Traduje se, že různé druhy ořechů fungují jako afrodiziakum nebo jakési povzbuzovače smyslů a vášně. Likér ze svatojánských vlašských ořechů je po celé generace oblíbeným tradičním nápojem, který má jedinečnou a delikátní chuť. I Palírna U Zeleného stromu má svou osvědčenou a střeženou recepturu. Každý rok na svatého Jana sklízejí drobní lokální pěstitelé vlašské ořechy tzv. mléčné zralosti a z nich se potom připravuje ořechový výluh doplněný tajnou směsí bylin a koření.

Granette Premium Liqueur Višňový. Tento jedinečný višňový likér obsahuje vysoký podíl višňové šťávy, která je doplněná višňovým destilátem. Je jemný a sladký, a tak se k jarním oslavám Velikonoc skvěle hodí.

Prémiové likéry Granette si nejlépe vychutnáte při pokojové teplotě. Pro servírování likérů dle etikety je nejvhodnější tzv.cordialglass, sklenka s dlouhou nohou a menším kalíškem, nebo sherryglass, což je zmenšená verze skleničky na víno. (red)

Poslat nový komentář