Národní potravinová sbírka podpoří Azylové centrum Prostějov

Národní potravinová sbírka podpoří Azylové centrum Prostějov
ilustrační foto

Na dnešek, na sobotu 11. listopadu 2023, připadá celorepublikově podzimní kolo potravinové sbírky. Sbírka potravin je dnem solidarity, při kterém může každý pomoci tím nejjednodušším způsobem, darem trvanlivých potravin a drogerie. V Prostějově přispějete Azylovému centru.

Je organizována ve všech krajích potravinovými bankami a Českou federací potravinových bank ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu a Asociací společenské odpovědnosti, se sociálními partnery Charita Česká republika, Armáda spásy, NADĚJE, Člověk v tísni, Diakonie českobratrské církve evangelické a Slezská diakonie a obchodními řetězci Albert, Billa, COOP, dm drogerie markt, Globus, IKEA, Kaufland, Lidl, MAKRO, Penny Market, ROSSMANN, Tesco, Teta drogerie, Rohlik.cz a Košík.cz.

Nákupem v prostějovské BILLE v Dukelské i Plumlovské ulici podpoříte Azylové centrum Prostějov, kterému poputuje veškerý výtěžek z této sbírky. Můžete zakoupit trvanlivé potraviny, jako je rýže, olej, dětské výživy, trvanlivé mléko a základní hygienické potřeby, které po zaplacení zanecháte ve speciálně označeném vozíku na prodejně. (red)

Poslat nový komentář