Miss Tourism Czech Republic se stala Saskie Olašáková z Prostějova!

Miss Tourism Czech Republic se stala Saskie Olašáková z Prostějova!
Foto supermiss.cz

Jak PvNovinky informovaly, do prestižní soutěže Supermiss se přihlásily hned dvě zástupkyně Prostějova. Pavlína Ryšková a Saskie Olašáková se probojovaly do finále, úspěšnější byla ta druhá.

Již 9. ročník populární soutěže Supermiss, kde o vítězce rozhoduje nejen krása, ale také dovednosti, se uskutečnil v sobotu 2. dubna 2016 v kongresovém sále hotelu Hilton Prague.

Prestižní titul Supermiss získala 24letá Lenka Čepáková, Slavnostní finálový večer ozdobil titul Miss Tourism Czech Republic 2016, který získala 25letá Saskie Olašáková z Prostějova, která se zúčastní světové soutěže miss. Dívka s pořadovým číslem 6, mírami 174 cm, 56 kg, 88-64-90 je studentkou VŠ STING a jejími zájmy jsou cestování, střelba, divadlo.

Pořadatelé soutěže přichystali pro dívky několik úkolů. Módní přehlídka doplněná rozhovorem s porotci, volná disciplína a nechyběla ani nejvíce oblíbená promenáda v plavkách. Příjemný večer moderoval Jan Čenský a mezi hosty se objevila čerstvá maminka Monika Absolonová nebo talentovaná zpěvačka a herečka Martina Hekerová. (red)

Poslat nový komentář