Ad cikáni. Spravedlnost je slepá!

Ad cikáni. Spravedlnost je slepá!
ilustrační foto vybaveni-obchodu.cz

 

"Zrovna včera jsem byla svědkem scény, kterou vyvolala cikánka v jedné prostějovské trafice. Před nedávnem jste o ní psali s tím, jak tam kradou i děti," napsala nám čtenářka Jana.

Cikánské dítko, zhruba osmileté, sebralo z regálu sáček čipsů a začalo je konzumovat. "Prodavačka kluka upozornila, že je musí zaplatit, načež vstoupila do prodejny matka a začala řvát, že po jejím klukovi se nikdo vozit nebude, že jiní tam ukradnou věci za tisíce a nic se neděje. Samozřejmě se to neobešlo bez sprostých nadávak," popsala další děj Jana, která se chtěla připojit k obraně prodavačky. Ta jí ale dala najevo, že si to nepřeje. "Chvíli po sobě ještě pokřikovaly a pak cikáni odešli, samozřejmě bez placení, dodala Jana. Prodavačky se poté ptala, proč odmítla její pomoc či nezavolala policii. Odpověď byla šokující: "Pro policii to není žádná škoda, cikáni se zítra vrátí a vezmou to tady útokem. Nebo mi propíchnou kola u auta, to už se mi taky stalo. A kdybyste se do toho zapojila Vy, věřte tomu, že byste si to taky schytala, i když třeba ne dnes."

"Spravedlnost je opravdu v tomto případě slepá," dodala paní Jana.(red)

Komentáře

plyn

tak lidi poďme do toho seďet na prdeli a jen nadávat to umí každy ale uďělat neco to už se nikomu nechce nebo má strach ale pokud se budeme zastávat jeden druhého a budeme držet pohromadě tak to zvládnem

ať si táhnou zpátky do indie, nikdo tu o ně nestojí...

Všichni, jak policie tak všichni co mají nějakou moc mají zavřené oči! Sakra s tímhle se už musí něco dělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurvy...... není slov !!!!!!!!!!!!!!

 

A co oni s tím nadělají. Nic. 

To je špatně, volat je vždy...nesmíte se pořád krčit přece...!!! RP

 

Poslat nový komentář