Radní Šlambor nebydlí v Prostějově!, zaznělo na zastupitelstvu

Radní Šlambor nebydlí v Prostějově!, zaznělo na zastupitelstvu
Foto zastupitel Šlambor

 

Na dopoledním jednání zastupitelstva byla prezentována zpráva z příspěvku na webovém profilu bývalého zastupitele a poslance za Hnutí úsvit Radima Fialy, podle které se uvolněný radní Jaroslav Šlambor dopustil podvodu. Údajně koupil dům ve Skalce, kde skutečně žije. Trvalé bydliště má prý v Prostějově jen proto, aby tam mohl kandidovat do zastupitelstva.

"PaedDr. Jaroslav Šlambor nebydlí v Prostějově, ale v obci Skalka, kde si s manželkou koupili rodinný dům a pouze, aby mohl kandidovat za město Prostějov, uvádí, že bydlí u svého syna na sídlišti v Prostějově, kde však nespí ani jednu noc, " píše na profilu Radima Fialy jako příspěvek František Papoušek. Zastupitelstvo na tuto skutečnost upozornil zastupitel Tomáš Blumenstein. 

"Dům ve Skalce jsme s manželkou skutečně koupili. Jde ale o rozestavěnou stavbu, bez kolaudace, takže v ní nemohu mít trvalé bydliště. Přespáváme tam, ale stejně tak v létě přespávám na chatě v Ptenském Dvorku nebo v Mostkovicích," vysvětlil vzápětí Šlambor. Trvalé bydliště má podle svých slov skutečně na Brněnské ulici v Prostějově. "Dům ve Skalce opravujeme pro děti, aby nemusely bydlet v krcálku," dodal Šlambor. (red)

Komentáře

Dobře dělá, že tam spí, jelikož pokud by rozestavěný domek byl v noci opuštěn, do rána by byl rozkraden. A můžete na to vzít jed, že by nikdo nic neviděl, neslyšel, taky nic nepotřeboval, prostě se to vypařilo.

 

Poslat nový komentář