Srpnový Restaurant Day nabídne suruwu i chobotnice!
Restaurant Day je v Prostějově stále populárnější. Jeho letní etapa se uskuteční 27. srpna v době od 11 do 14 hodin opět na zahrádce Národního domu. A nabídne staré i zbrusu nové speciality!
Těšit se můžete na indické speciality, v nabídce bude například rybí suruwa, falafel a kuřecí korma. Poprvé budou na stánku medová srdce, těšit se můžete na domácí pivo, baskickou kuchyni, zelňačku, domácí koblihy, nakládané sýry, domácí loupáky, kváskový chleba. "Budou i grilovaní pstruzi a uzený kapr, chobotnice a domácí staročeské buchty," pozvaly všechny zájemce o gurmánské zážitky Milada Sokolová, Martina Šponarová a Markéta Valentová, hlavní organizátorky akce.
Takže, chystejte chuťové pohárky a také krabičky, abyste si některé z laskomin mohli odnést domů. (ber)
Poslat nový komentář