V památeční publikaci nebudou mít místo všichni zastupitelé

V památeční publikaci nebudou mít místo všichni zastupitelé
Foto ber

 

Na posledním jednání zastupitelstva se uskutečnilo i fotografování pro publikaci ke stoletému výročí radnice. Na „památeční“ fotografii ale nejsou všichni.

Na dost významnou akci zastupitele upozornil pouze dodatek k oznámení o konání 29. zastupitelstva, uvedený na konci pozvánky ve znění „O přestávce zasedání zastupitelstva cca v 15:00 hod. bude pořízena oficiální fotografie Zastupitelstva města Prostějova“. Organizátory nenapadlo změnit termín ani ve chvíli, kdy bylo jasné, že se na snímku neobjeví třeba tři poslanci, kteří ten den hlasovali v Praze o důvěře vládě. Přítomni nebyli ani dva z radních, takže se počet zastupitelů snížil z 35 na 26.

„Pokud vím, tak v publikaci by měli být pouze ti, kteří byli skutečně přítomni, ale nevím, jestli bude ještě rozhodnuto jinak. Je to škoda, možná by tam šly doplnit fotografie formou tabla,“ sdělila PvNovinkám mluvčí magistrátu Jana Gáborové. Podle ní jde ale o autorské dílo, takže případné doplnění zastupitelů si musí vyřešit redakční rada publikace. (ber)

Komentáře

hmm, nejen že nejsou všichni, ale jsou taky blbě postavení  -výška osob asi fotografovi nic neříká 

Poslat nový komentář