Tip na výlet. 3D Aktivity park v Olomouci

Tip na výlet. 3D Aktivity park v Olomouci
Foto aqua-olomouc.cz

Zcela novou atrakci má na letní sezónu olomoucký aquapark. Od soboty 3. července je pro veřejnost otevřený nový 3D Aktivity park. Herní komplex s kapacitou až 200 dětí, je přístupný samostatně, bez nutnosti návštěvy plaveckého areálu, nebo zdarma jako součást služeb, které aquapark svým návštěvníkům nabízí.

Dominantou nového herního komplexu je velké 3D bludiště, dvě vzduchové trampolíny o rozměrech 10 x 14 metrů a 6 x 6 metrů i kiosek s pestrou nabídkou občerstvení a nové toalety.

Nový herní komplex najde své využití 8 až 10 měsíců v roce. Do aktivity parku je totiž možné přijít i zcela nezávisle na plaveckém areálu. "Je to možné díky novému vstupu přímo z parkoviště před aquaparkem, kde si návštěvník zakoupí samostatné vstupné. Pokud se ovšem během pobytu na hřišti rozmyslí a rozhodne se zůstat také na koupání, není problém. Stane se totiž automaticky součástí aquaparku a při odchodu na pokladně doplatí cenu vstupného," popisuje fungování areálu Dalibor Přikryl. Nové hřiště je pak samozřejmě možné využít zdarma v rámci vstupného do vnitřní i venkovní části aquaparku. (ber)

Poslat nový komentář