Cipísčata si užívala zvířátek v zooparku

Děti nejvíc zaujal Babiččin dvoreček.
Děti nejvíc zaujal Babiččin dvoreček.

Na čtyřicet dětí s rodiči či prarodiči z Mateřského centra Cipísek Prostějov se vypravilo minulý týden na výlet do ZOO ve Vyškově. Pro caparty do pěti let to bylo neuvěřitelné dobrodružství mezi zvířátky.

„Slunečné jarní počasí a dobrá nálada nás provázela celé dopoledne a děti si to s obyvateli zooparku  skutečně užily. Největší ohlas měl samozřejmě Babiččin dvoreček, kde si děti mohly osahat a nakrmit domácí zvířata ovečky, kozy a kravky,“ pochválila dětský výlet Markéta Skládalová z MC Cipísek.

Výlet do ZOO byl jednou z akcí, které MC pořádá jako pravidelný program. Další z akcí jsou v posledním březnovém týdnu kurz první pomoci pro rodiče, beseda o nástupu dětí do školky, stříhání dětí a tradiční jarní burza dětského oblečení a obuvi. „Zveme rodiče k nákupu dětského oblečení a obuvi, který proběhne v pondělí 2. dubna od 8.30 do 16.30 v MC Cípísek na sídlišti Svobody. Počet prodávajících je omezen z prostorových důvodů a registrace prodávajících už je ukončena,“ dodala koordinátorka MC. Přesto ti, kdo si chtějí nakoupit pěkné a levné oblečení pro své ratolesti, mají jedinečnou šanci, o burzu oblečení je vždy velký zájem.     

(jap)

Poslat nový komentář