Příměstský tábor pro děti nabízí týden plný tance

Protančený prázdninový týden v režii TS R.A. dance
Protančený prázdninový týden v režii TS R.A. dance

Jak protančit prázdniny? Touhu mnoha dětí splní například příměstský taneční tábor pořádaný Taneční skupinou R.A. dance, o. s. při Sportcentru DDM. Alespoň týden, a sice od 6. do 10. srpna, mají možnost všichni začátečníci i tancem mírně protřelí vytancovat se pod dohledem odborníků. 

Že je Prostějov městem tance snad není pochyb. Ve městě působí několik renomovaných tanečních škol a studií, které vedou mládež a děti od nejútlejšího věku k pohybu, jenž je pro člověka naprosto přirozený. Patří sem i Taneční skupina R.A. dance, o.s., která ve spolupráci s prostějovským  Sportcentrem DDM pořádá příměstský taneční tábor již druhým rokem.  Letos se uskuteční v termínu 6. - 10. srpna v areálu Sportcentra DDM v ulici Vápenice. O děti bude postaráno od 8 do 18 hodin, je zajištěn pedagogický i zdravotnický dozor.

„Tábor je určen jak pro začínající, tak pro pokročilé tanečníky. Děti čeká týden plný tance, soutěží, her a zábavy. Taneční výuka bude rozložena do několika tréninků, vyučovat budou naši i externí lektoři se zkušenostmi z mistrovských soutěží,“ informovala paní Skřebská z  tanečního studia R.A. dance, o.s. V ceně jedné tisícikoruny za celý týden jsou zahrnuty obědy, pitný režim a samozřejmě také taneční výuka v rozsahu cca 5 hodin denně. Děti budou rozděleny do skupin podle věku a tanečních zkušeností. „Vazby, které se děti naučí, využijeme následně při tvorbě nových choreografií. Proto je tábor doporučen pro všechny, kteří chtějí příští rok tančit a soutěžit s naší TS R.A. dance, o.s. Více o táboře a naší taneční skupině se dozvíte na našich webových stránkách www.ts-radance.webnode.cz,“ doplnila pořadatelka.   

(jap)

Pátek, Červenec 6, 2012 - 08:15 - Úterý, Červenec 10, 2012 - 17:00

Poslat nový komentář