Burza práce a vzdělání nabídne v úterý zajímavé zaměstnavatele i školy

Burza práce a vzdělání nabídne v úterý zajímavé zaměstnavatele i školy
Foto plakát

Letošní Burza práce a vzdělání se bude konat 26. září v době od 9 do 17 hodin ve Společenském a kulturním domě v Komenského ulici v Prostějově.  V letošním roce se na ní představí na 150 vystavovatelů.

„Cílem je představit významné a zajímavé zaměstnavatele a spolupracující odborné školy. Akce je určena široké veřejnosti, především však pro žáky základních škol, středních škol, pro každého, kdo se zajímá o pracovní trh. Firmy seznámí návštěvníky s tím, co v dnešní době požadují po uchazečích o zaměstnání a o jaké profese mají především zájem. Na prezentačních stáncích budou moct návštěvníci shlédnout jejich výrobky, získat podrobnější informace o jejich činnosti a pracovních podmínkách,“ vysvětlila ředitelka pořádající Okresní hospodářské komory Helena Chalánková.

Jako v předchozích letech bude k dispozici i venkovní expozice, kde bude možné prohlédnout soupravu tahače s návěsem, vojenskou techniku Armády ČR, prezentaci Policie ČR včetně atraktivního vozu značky Ferrari, prezentaci Městské policie včetně nových elektromotorek, ukázku eskortního vozidla Vězeňské služby ČR, bude možné vyzkoušet otočný simulátor, nechat si změřit zrak a další.

„Burza se v našem městě koná již pošesté,“ doplnila Chalánková. (red)

Poslat nový komentář