Hnutí ANO v Prostějově vede Jiří Rozehnal

Hnutí ANO v Prostějově vede Jiří Rozehnal
Foto ANO 2011

Sněm členské základny MO Prostějov zvolil v pátek 13.5.2016 předsednictvo místní organizace. Novým předsedou se stal Jiří Rozehnal, jako místopředsedové mu byli navoleni František Jura a Jaromír Hruban.

Hlasování se zúčastnilo 22 z celkových 32 členů. Předseda Rozehnal a místopředseda Jura dostali potřebnou nadpoloviční většinu hlasů v prvním kole, místopředseda Hruban získal mandát z kola třetího. Nové předsednictvo se shodlo na tom, že se nehodlá vracet do minulosti. Svůj přínos naopak vidí v aktivizaci členské základny, obnově práce zastupitelského klubu a otevřené komunikaci. „Cíle hnutí ANO se nemění. Jsme tu pro voliče a naplnění jejich očekávání. Jde jen o to být do budoucna ještě stabilnější a věnovat se hlavně práci. Pak by neměl být problém uspět v krajských volbách letos na podzim a za dva roky ve volbách komunálních,“ řekl po svém zvolení nový předseda Jiří Rozehnal. (red)

 

Komentáře

Překvapilo ještě vůbec někoho, že si tam Faltýnek dosadil svého kamaráda Rozehnala?
A kdo že pak je tam další? Ano, loutka pana Černoška ... bývalý bachař Jura. Už se nám to tu pěkně chystá na okresní volby roku 2018, tedy duo ČSSD a ANO tedy stará dobrá korupční banda v čele s Faltýnkem a samozřejmě nebude smět chybět Mgr. Pospíšil, další darebák do party

Poslat nový komentář