Krajský sněm ANO 2011 zvolil předsednictvo

Krajský sněm ANO 2011 zvolil předsednictvo
ilustrační foto ANO BUDE LÍP

Čtyřicet čtyři delegátů z pěti oblastí zvolilo 16. ledna v Přerově nové vedení krajské organizace hnutí ANO v Olomouckém kraji. Pozici předsedy podruhé obhájil poslanec Ladislav Okleštěk. V místopředsednictvu poprvé usedne i žena.

Třetí volební období ve vedení kraje opět připadne do rukou Ladislava Oklešťka. Svou pozici krajské 'jedničky' v tajné volbě s přehledem udržel. „V rámci kraje bych chtěl pracovat se všemi a pro všechny. Všechny podněty jsou pro mě inspirující a ať už se rozhodnete, jak se rozhodnete, určitě neuděláte špatně,“ promluvil k delegátům Okleštěk krátce před volbou. Protikandidátem mu byl předseda největší oblastní organizace Olomouc, Milan Feranec.

Personální obměna na postech místopředsedů není ničím neobvyklým. Nováčky ve vedení kraje jsou Milan Klimeš a Sieglinde Mimrová. Stálicí na pozici místopředsedy je pak Petr Vrána. Stejně jako Okleštěk bude pro kraj pracovat ve třetím období. Poměrné zastoupení oblastí v předsednictvu připadne Prostějovu, Šumperku, Přerovu a Jeseníku. (red)

 

Komentáře

Volby dopadly dobře.Soudruzi podnikatelé Stalin,Lenin,Chruščov,Černěnko,Brežněv bylo zvoleni jednohlasně.

Poslat nový komentář