Našlo se PLAVIDLO!

Našlo se PLAVIDLO!
Foto PLAVIDLO

 

"Prosím o pomoc při hledání odcizeného auta. Ve čtvrtek dne 2.1.2014 bylo ukradeno vozidlo Renault 19, stříbrné metalízy na ulici Barákova u domu číslo 5 (naproti firmy INFOS) v Prostějově", popisuje svůj kradený vůz Jiří Stolarik. Takto začala zpráva, která informovala o hledaném vozidle.

"Odcizeno bylo třemi muži, kteří posléze načerpali palivo na benzince v Držovicích a odjeli bez zaplacení. Auto je dobře identifikovatelné podle nápisu na pátých dveřích "PLAVIDLO" (viz přiložené foto). 

Majitel vozu nám dnes zaslal tuto zprávu: "Chtěl bych poděkovat panu Zbyňkovi, který si zapamatoval zprávu v Prostějovskách Novinkách a když jel na kole po Olomouci, tak si všimnul mého odcizeného auta, díky zadní nálepce "PLAVIDLO" a kontaktoval mě. Auto bylo odstaveno v jedmosměrce poblíž hlavního nádraží. Auto je poničené, ale po pár opravách bude zase snad jízdy schopné po silnicích. Poděkovat bych chtěl také všem, kteří tuto zprávu sdíleli a také policistům z Prostějova i Olomouce a přeji jim, ať zloděje brzy chytnou, protože podle dalších detailů to nebyla jejich první trestná činost", uvedl ve své zprávě Jiří Stolarik.

My též velmi děkujeme a jsme rádi, že naše zprávy čtete a můžeme tak napomoci dobré věci! (red)

Poslat nový komentář