Řekněte svůj názor na regeneraci sídliště B. Šmerala!, vyzývá magistrát

Řekněte svůj názor na regeneraci sídliště B. Šmerala!, vyzývá magistrát
ilustrační foto mapy.cz

Vedení města Prostějova se znovu sejde s obyvateli sídliště B. Šmerala na veřejném projednání týkajícím se regenerace této oblasti. Opětovné setkání proběhne v příštím týdnu, a to v úterý dne 28. 6. 2016 od 16,00 hodin opět v prostoru jídelny ZŠ Železného. Obyvatelé sídliště budou seznámeni s řešením připomínek vznesených na minulých setkáních.

První veřejné projednání projektu Regenerace panelového sídliště B. Šmerala v Prostějově se konalo ve čtvrtek 21. 4. 2016. Dne 1. 6. 2016 proběhl další mítink se zástupci bytových družstev, kterým byla přestavena plánovaná etapizace projektu a drobné úpravy v řešení projektu.

„Na setkání zveme zástupce jednotlivých družstev a všechny občany sídliště. Pozvánky budou vyvěšeny na vstupních dveřích bytových domů, družstva dostanou informaci do svých datových schránek. Vzhledem k předpokládaným dotazům občanů sídliště budou přítomni také vedoucí odborů: stavebního úřadu, územního plánování a památkové péče, správy a údržby majetku města, životního prostředí, dopravy a dále zástupce městské policie,“ uvedl první náměstek primátorky Zdeněk Fišer. (red)

Poslat nový komentář