Senior napadl obsluhu baru. Policisté ho stíhají pro pokus vraždy

Senior napadl obsluhu baru. Policisté ho stíhají pro pokus vraždy
ilustrační foto Policie ČR

V pátek  ve večerních hodinách došlo v herně na Masarykově třídě v Olomouci k násilnému trestnému činu. Neznámý pachatel fyzicky napadl obsluhu herny, která se v té době nacházela na místě. Po útoku byla vážně zraněná žena převezena do nemocnice.

Do pátrání po pachateli byly okamžitě nasazeny veškeré síly a prostředky a muže podezřelého z napadení se nedlouho poté podařilo zadržet. V současné době probíhají procesní úkony a zjišťují se další okolnosti tohoto závažného skutku. V souvislosti s tímto případem byly zahájeny úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin pokus vraždy.

„V sobotu  v odpoledních hodinách bylo proti 73letému zahájeno trestní stíhání a byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu. Dle trestního zákoníku mu za uvedené jednání hrozí trest odnětí svobody od 15 do 20 let, případně výjimečný trest. V současné době se obviněný nachází v policejní cele, kdy nadále probíhají další procesní úkony,“ informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že s ohledem na tyto úkony nebudou policisté prozatím sdělovat žádné bližší okolnosti. (red)

Poslat nový komentář