Ringova Dívčí válka míří do Čech pod Kosířem. Soutěžte o vstupenky!

Ringova Dívčí válka míří do Čech pod Kosířem. Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto divadlo, plakát
Další fotky: 
Ringova Dívčí válka míří do Čech pod Kosířem. Soutěžte o vstupenky!

Divadlo Františka Ringo Čecha přijíždí se svou legendární hrou Dívčí válka do zámku v Čechách pod Kosířem. Ve středu 16. srpna od 18 hodin začne v zámeckém parku ohňostroj humoru a nezapomenutelných hereckých kreací a improvizací!

Dívčí válka je nejoblíbenější divadelní komedie všech dob. Vždyť za posledních jedenáct let (od obnovené premiéry v roce 1998 do současnosti) bylo odehráno téměř 860 repríz, které shlédlo více než 400 tisíc diváků. K nesmírné popularitě této hry přispívá nejen nadčasové téma hry (věčné spory mezi muži a ženami), které autor zpracoval s humorem sobě vlastním, ale i hvězdné herecké obsazení. Divadlo, které zajíždí za svými diváky do všech koutů republiky, rozesmává své diváky nejen mistrnou satirou, ale i skvělým konverzačním humorem.

Pokud se chcete na představení podívat zadarmo, stačí, když do 13. srpna zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, jakou roli hraje v představení jeho autor, František Ringo Čech? Odpověď označte v předmětu DÍVČÍ VÁLKA a připište svou adresu. A nezapomeňte se podepsat!

Pro dva vylosované máme vstupenky. (ber)

 

Poslat nový komentář