Ceny Olomouckého kraje jsou opět tu! Podpořte nominace z Prostějovska!

Ceny Olomouckého kraje jsou opět tu! Podpořte nominace z Prostějovska!
ilustrační foto
Další fotky: 
Ceny Olomouckého kraje jsou opět tu! Podpořte nominace z Prostějovska!

Adrenalinové zážitky v podobě tandemových seskoků i nejhezčí místa pro svatební obřad se letos uchází o Ceny Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Na výběr je celkem pětadvacet nominací. Hlasování probíhá prostřednictvím webových stránek cenykraje.cz do 15. srpna.

Letos je opět na výběr z pěti kategorií, kde mohou lidé volit například nejoblíbenější rozhlednu nebo netradiční zážitek,“ uvedla Milada Sokolová, uvolněná členka zastupitelstva pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu. Jsou mezi nimi i místa v našem bývalém okrese - nové prohlídkové okruhy v Prostějově, rozhledna na Velkém Kosíři, rozhledna Kopaninka u Repech, Náš mlýn v Ochozu u Konice, zámecký park v Čechách pod Kosířem a tandemové seskoky Prostějov.  

Anketa symbolicky odstartovala začátkem letních prázdnin. Lidé se na webu cenykraje.cz mohou zapojit nejen do hlasování, ale zároveň v podobě nominovaných cílů získají tipy na výlety po celém Olomouckém kraji. Jednotlivé nominace vybírala odborná komise. Na veřejnosti pak je, aby zvolila vítěze jednotlivých kategorií. Navíc přibude cena hejtmana pro osobnost cestovního ruchu.

https://cenykraje.cz/rocnik/cestovni-ruch-cestovni-ruch

(ber)

Poslat nový komentář