Hlasování o Ceny Olomouckého kraje jde do finále. Podpořte naše projekty!

Hlasování o Ceny Olomouckého kraje jde do finále. Podpořte naše projekty!
Foto Ceny kraje

Už jen necelý týden mají lidé na to, aby hlasovali v anketě o Ceny Olomouckého kraje v oblasti životního prostředí. A pouze třináct dní zbývá do volby držitelů cen cestovního ruchu. Vyjádřit své poděkování těm, kteří chrání přírodu nebo vzorně pečují o pohodlí turistů, mohou zájemci na webu CENYKRAJE.CZ.

„Do této chvíle se do hlasování v obou krajských anketách zapojilo už skoro deset tisíc lidí. Hlasování o ceny v oblasti životního prostředí končí 23. srpna, v případě cen cestovního ruchu je uzávěrka 30. srpna. Času není nazbyt a o vítězích bude rozhodovat každý hlas,“ vyzval k účasti v anketě Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje.

Náš region zastupuje v kategorii novinka v cestovním ruchu Cyklostezka Plumlov – Mostkovice, atraktivní přehrada. V kategorii lázeňský balíček jsou to nedaleké Lázně Slatinice, chlubící se titulem nejstarší moravské lázně. V kategorii Eco friendly zařízení bojují hned dva zástupci, přírodní biotop Otaslavice a Zlatá farma Štětovice. Hlasovat můžete na https://www.cenykraje.cz/rocnik-2020#cestovni-ruch.

O tom, kdo získá Ceny Olomouckého kraje v oblasti životního prostředí, můžete hlasovat na  https://www.cenykraje.cz/rocnik-2020#zivotni-prostredi

Za náš region soutěží Mikroregion Kostelecko v kategorii Odpady – dlouhodobý přínos, v kategorii Ekologie a životní prostředí dlouhodobý přínos pak ČSOP ZO Hořepník Prostějov. (ber)

Poslat nový komentář