Hlasujme v anketě Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje. Tentokrát pro netradiční zážitek!

Hlasujme v anketě Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje. Tentokrát pro netradiční zážitek!
ilustrační foto ceny kraje

Člověk někdy může projezdit celý svět, aby nakonec zjistil, že nejhezčí zámek mu leží za humny, výjimečné historické památky najde ve svém okresním městě a nejkrásnější přírodní scenérie mu nabídne Morava a Slezsko.

A právě na tato místa upozorňuje další ročník ankety Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje 2022.

"V kategorii Netradiční zážitky soutěží olomoucký Ološlap, jízda formanskými vozy, sjezd na koloběžkách, rýžování zlata a také seskoky či tandemové seskoky v Prostějově,“ představuje finalisty Milada Sokolová, zastupitelka Olomouckého kraje pro oblast cestovního ruchu.

A jaké má Prostějovsko želízko v ohni? Jsou jimi seskoky/tandemové seskoky Prostějov!

"Jsme společnost, která se zabývá sportovním parašutismem a letectvím. Lidé za námi přijíždějí, aby zažili bezpečný zážitek v podobě tandemového seskoku či kurzu parašutismu. Pořádáme mezinárodní soutěže i Mistrovství světa v parašutismu. Z letecké sféry nabízíme klientům vyhlídkové lety, let pilotem na zkoušku či aerotaxi. Toto vše probíhá na našem letišti v Prostějově.  

Společnost založil Martin Dlouhý, který je nyní ve sportovním parašutismu přes 30 let. Podařilo se mu, aby společnost dosáhla světové úrovně ve světě parašutismu, a dále pracuje na tom, aby se tento sport více dostal mezi další nadšence. Naším cílem je dostat parašutismus do povědomí lidí a ukázat jim co tento sport dokáže nabídnout.

Skáčeme ze 4000 metrů, jako jedni z mála v republice. Dbáme na 100% bezpečnost a profesionalitu. Chceme, aby se klienti při seskoku cítili příjemně a zážitek si co nejvíc užili", popisují organizátoři na webových stránkách https://cenykraje.cz/rocnik/cestovni-ruch-cestovni-ruch. (ber)

Poslat nový komentář