Aktualizujeme: Znáte Zdeničku? Potřebuje pomoc

Aktualizujeme: Znáte Zdeničku? Potřebuje pomoc
Foto FB

 

25. leden se stal osudným nejen pro Zdeničku Kotyzovou, ale také pro celou její rodinu a přátele. Po těžké autonehodě zůstala v umělém spánku, ze kterého se pomalu probouzí. Její zdárná léčba ale vyžaduje finančně náročné úkony, které nehradí pojišťovna a bohužel jsou nad možnosti její rodiny. Zdeniččina kamarádka Žaneta Svobodová se proto rozhodla uspořádat sbírku na pomoc Zdeničce, o které PvNovinky včera informovaly. Dnes přinášíme nové informace.

Maminka Zdeničky byla v domnění, že své dceři bude moci pomoct pomocí sbírky nakoupit další návštěvy hyperbarické komory. Lékaři to zamítli s tím, že už by Zdeničce už nepomohly. „Děkujeme všem moc za přízeň a jakoukoliv pomoc pro naši Zdeničku. Vaše příspěvky použijeme na nadstandardní péči o Zdeničku v podobě masáží, rehabilitace, kde hodina stojí 500 korun, na nákup zdravotních pomůcek, zdravotní kosmetiky pro dlouhodobě ležící, léků. Hradit pomocí nich budeme cesty do rehabilitačního centra, speciální lůžko, vozík... atd. Postupem času až budeme vědět více, uveřejníme, co bude Zdenička dále potřebovat,“ zprostředkovala slova Zdenčiny maminky pořadatelka sbírky Žaneta Svobodová. Zároveň prosí, abyste po rodině nežádali bližší informace o zdravotním stavu Zdeničky. „Až se zlepší, budeme vás ihned informovat!,“ dodává Žaneta.

Zdence můžete i nadále přispívat jakoukoli částkou na účet  2787346193/0800. Ještě jednou jménem rodiny a přátel redakce děkuje všem, kdo chtějí Zdeničce vrátit úsměv. (ber)

Poslat nový komentář