Bomba: Do Prostějova přijede Coca-Cola Vánoční kamion!

Bomba: Do Prostějova přijede Coca-Cola Vánoční kamion!
ilustrační foto
Další fotky: 
Bomba: Do Prostějova přijede Coca-Cola Vánoční kamion!

Dvacátého prosince bude na náměstí TGM rušno. Přijede slavný host, Vánoční kamion Coca-Cola.

I tento rok si organizátoři připravili zajímavý program. Ještě před příjezdem kamionu budou všechny zájemce učit speciální vánoční tanec, který si pak zatančí spolu se Santou. Vánoční kamion přijede přibližně v 16:30 spolu se Santa Clausem. Děti mu budou moci pošeptat své přání nebo zarecitoval na pódiu vánoční básničku. Organizátoři zájemce na památku s ním nebo s jeho skřítky vyfotíme. Fotky pak najdete na webu www.vanocnikamion.cz „Kromě toho budete moci podpořit vybranou charitativní organizaci z vašeho města. I díky vám zažije někdo o kousek kouzelnější Vánoce,“ přidává pozvání Coca-Cola. (red).

Komentáře

všeci tady buzerujete, ale vsadím se že bude narvané náměstí

porad sem budou cpat santu a ameriku uz i ten halloween sen s... :-/

Santa je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) jdu tam s Gitou nikčou a tájou...bude to nejlepší:)):P

Jak jsem se díval na facebook, nechystají se tam zrovna rodiče s miniděťátky :D

ja si osobně myslím, že je špatné vštěpovat do hlavy malým dětem nějakou americkou reklamní postavu, spíš naopak, by jim měli rodiče vysvětlit že se slaví vánoce proto protože se narodil ježíšek a ne oslavovat hloupou a zidealizovanou americkou postavu.

Tak když si s tím neumíte poradit, raděj seďte doma :)

no super, to v tom budou mít prckové docela chaos... zda se jít podívat na Ježíška v kolébce u Vánčního stromu nabo zda jít Santovi na klín... tak to by chtělo ještě dědu mráze a další z celého světa a můžeme to nazvat "multi-kulti Vánoce"

Poslat nový komentář