Blíží se pátý ročník Burzy volného času!

Blíží se pátý ročník Burzy volného času!
ilustrační foto plakát

Čas neúprosně běží a ač nedávno Burza volného času byla čerstvě narozené dítě z produkce Sportcentra – DDM, letos 6. a 7. září proběhne již pátý ročník této největší přehlídky volnočasových aktivit v Prostějově.

Pořadatel zůstává stejný, skladba se každým rokem mírně mění, ale zejména rozšiřuje. „V minulosti jsme byli rádi, když jsme se přiblížili ke 2500 účastníkům, loni to už bylo 4000. Doufáme, že se i letos zadaří,“ uvedl ředitel Sportcentra – DDM a jeden z duchovních otců akce, Jan Zatloukal.

Na sportovní hale Sportcentra – DDM na Olympijské ulici a v jejím okolí se předvedou nejen nabízené zájmové útvary prostějovského domu dětí a mládeže, ale také další spolky a organizace, a to včetně sportovních klubů. Děti z prvního stupně ve čtvrtek a z druhého v pátek si mohou jednotlivé aktivity vyzkoušet. Pořadatelé však pamatují i na samotné rodiče, kteří mohou své děti doprovodit ve čtvrtek odpoledne a zeptat se tak jednotlivých vedoucích či zástupců organizací, jak jejich činnosti probíhají.

Vstup na akci je po oba dva dny zdarma, proto rodiče neváhejte! Prostějovské novinky jsou hrdým mediálním partnerem akce, proto Vás na ni zveme! Video z roku 2016 nabízíme zde:

https://www.youtube.com/watch?v=C9y4172qanM

(red)

Poslat nový komentář