Divadlo Na Šantovce spouští nové předplatné. Nabídne Nohavicu, Dlouhého, Čermáka i Rybovou

Divadlo Na Šantovce spouští nové předplatné. Nabídne Nohavicu, Dlouhého, Čermáka i Rybovou
Foto Divadlo Šantovka

Divadlo Na Šantovce v Olomouci připravilo 7 divadelních večerů, které nabídnou výjimečná představení s prvotřídním hereckým obsazením od našich předních divadel. Součástí divadelních večerů bude zajímavý doprovodný program, který umocní prožitek z jednotlivých představení. Čekají na vás vernisáže a skvělá nabídka vín od našich předních vinařů.

„Silné pouto mezi námi“, tak zní motto předplatitelské skupiny A. Těšit se můžete na čtyři inscenace nabízející exkurz do mezilidských vztahů, kde postavy ověřují sílu vzájemné důvěry, citu, odpovědnosti a touhy. Čeká na vás sonda do partnerského vztahu v inscenaci Scény z manželského života v hlavní roli s Michalem Dlouhým a Michaelou Badinkovou. Další inscenací ve vašem předplatném bude Africká královna s Hynkem Čermákem a Lindou Rybovou. Těžko by se hledal nesourodější pár, než jsou oni dva. On, ostřílený lodník, ona spořádaná dcera ze slušné farářské rodiny. Příběh vznikl na motivy slavného filmu s Katharine Hepburnovou. Další činoherní představení nese název Na útěku. Zbrusu nová inscenace, ve které se představí Tereza Kostková a Carmen Mayerová. Společně Vám zahrají příběh dvou zcela rozdílných žen, které by si za normálních okolností asi neměly ani co říct, ale společný útěk od zažitých stereotypů spojí jejich cesty dohromady. Do předplatného patří také unikátní koncert Jaromíra Nohavici, který zazpívá písně ze známé inscenace Boží mlýny. Působivý román Jana Vrby z roku 1919 vypráví o tragickém osudu jedné sedlácké rodiny, jíž zničila křivá přísaha jednoho z jejích členů. Divadelní inscenace, která na motivy románu vznikla, je podpořena hudbou Jaromíra Nohavici, jež vyniká svou jedinečnou poetikou a křehkostí. Koncert je unikátní v tom, že sám autor své písně poprvé osobně zazpívá veřejnosti.

Předplatitelská skupina B nabídne tři komedie. V třaskavé komedii 8 eur na hodinu září osvědčená dvojice komiků Martin Zounar a Martin Kraus. Příběh z francouzského předměstí vypráví o tom, čeho všeho je člověk schopen pro svůj vlastní prospěch. Divadlo uvede také novinku s Janem Čenským a Danou Morávkovou s názvem Mlčeti zlato. Příběh vypráví o manželském páru, který trpí syndromem prázdného hnízda a začínají řešit krizi ve svém manželství. Na závěr se zasmějete se Sašou Rašilovem a Markem Danielem v komedii Lov na losa. Inscenace se stala hitem jak polských, tak i evropských scén. (red)

Poslat nový komentář