Miroslav Donutil natáčel pořad v Prostějově

Miroslav Donutil natáčel pořad v Prostějově
Miroslav Donutil v prostějovském Národním domě

V neděli večer natáčela Česká televize v Národním domě v Prostějově další díl úspěšného pořadu Trumfy Miroslava Donutila. Hosty byli tentokrát úspěšní tenisté Petra Kvitová a Tomáš Berdych.

V přednáškovém sále Národního domu probíhalo v neděli večer natáčení jednoho z dílů nového pořadu České televize Trumfy Miroslava Donutila. Talk show oblíbeného herce a baviče představuje osobnosti, které patří mezi špičku ve svém oboru, jsou oblíbení a jsou jakýmsi českým trumfem.  

„Dnes natáčíme jeden z dílů, který se bude vysílat v sobotu 28. ledna,“ prozradil Miroslav Donutil, kterého zastihla redaktorka Prostějovských Novinek pohodlně usazeného nad scénářem a šálkem espresa v kavárně Národního domu. Miroslav Donutil si tentokrát do svého pořadu pozval úspěšné tenisty Petru Kvitovou a Tomáše Berdycha, kteří hájí barvy Tenisového klubu Prostějov a v letošním roce dosáhli v bílém sportu obrovských úspěchů.

„Divákovi doslova do obýváku přinášíme tímto pořadem setkání s tak významnými českými osobnostmi, s nimiž neposedět a neužít si společnou hodinku v jejich přítomnosti, by byl snad hřích. Hosté Mirka Donutila jsou obohacující ať už svou moudrostí nebo životní zkušeností či sportovními úspěchy, a když se na ně díváte a nasloucháte jim, máte pocit, že můžete být zase o trochu pyšnější, že jste součástí českého národa. Zní to možná jako vlastenecké klišé, ale já to tak cítím,“ uvedla k pořadu dramaturgyně Monika Nevolová. 

Živé natáčení si užili nejen prostějovští sportovní fanoušci, neboť potkat se tváří v tvář světoběžníkům Kvitové a Berdychovi se jen tak nenaskytne, ale i příznivci pravověrného Moraváka, který rozdává svým vyprávěním veselých historek dobrou náladu.     

(jap)

Poslat nový komentář