Aktualizujeme: Kam zmizely dlažební kostky z náměstí, ptá se občan

Aktualizujeme: Kam zmizely dlažební kostky z náměstí, ptá se občan
ilustrační foto

 

Dotaz týkající se předláždění prostějovského hlavního  náměstí směřuje jeden z Prostějovanů na vedení města. Zajímá jej, kde jsou původní kostky. Odbor rozvoje a investic odpovídá. Jsou uloženy.

„Můžete mi sdělit, kam byly umístěny původní kvalitní kostky z tohoto náměstí? Zajímalo by mne, kde jsou uskladněny a k čemu budou použity? Nebo pokud byly prodány, kde a kdy byly tedy k prodeji nabídnuty veřejnosti? Za jakou částku a na základě čeho a komu byl tento prodej, pokud byl uskutečněn, realizován?,“ ptá se.

"Původní dlažba je uschována pro potřeby opravy obdobné dlažby v rámci města Prostějova. Nejednalo se o tak kvalitní dlažbu, jinak by nedocházelo k jejímu drcení a drolení, které zapříčinilo opakované opravy. Dlažba nebyla prodána a nebude nabídnuta k odprodeji,"odpověděl Odbor rozvoje a investic prostějovského magistrátu. (ber)

Komentáře

 Rozdrcené byly jen větší tmavé plošky,drobné světlé kostky byly v pořádku .Ale když jsou ty dotace,

nevyužijte to.

Nepamatuji si, že bych někdy za svůj život, viděla tuhle dlažbu rozdrcenou. Vždy byla v pořádku a myslím, že tohůe bla zbytečná investice. Jinak je na náměstí mnohem méně zelené plochy, což povede jen k tomu, že ná náměstí bude mnohem větší horko, než před tím. Hotová výheň, jen hlupáci se zbavují zelené plochy 

 

Poslat nový komentář