Pátek a sobota patří ve Šternberku Ecce Homo!

Pátek a sobota patří ve Šternberku Ecce Homo!
ilustrační foto plakát

 

První zářijový víkend bude ve Šternberku patřit historickým automobilovým skvostům, ale také Mistrovství ČR v závodech automobilů do vrchu Ecce Homo.

Ecce Homo Historic

Tradiční akce, která má ve Šternberku velkou tradici, se uskuteční opět v září, o prvním víkendu. V pátek, jak jsme zvyklí, se pojede Rally Ecce Homo Historic. Můžete se přijít podívat na start této rally, a to v pátek 4. 9. 2015 od 9:00 na Hlavní náměstí, odkud vyjedou. V sobotu nebude samozřejmě chybět výstava historických automobilů a motocyklů na Radniční ulici.

Mistrovství ČR v ZAV EH a III. Šternberský vrch Maverick Rescue Euro Cup

Svůj prostor budou mít o tomto víkendu i rychlá auta. První víkend v září se ve Šternberku pojede “Ecce Homo 2“. Legendární trať Ecce Homo si projedou všichni, kteří bojují o umístění v republikovém mistrovství a také ti, kteří se účastní podniku Maverick Rescue Euro Cup. Trať má délku 4800m, předběžný počet závodníků bude do padesáti v seriálu MČR a maximálně do 100 vozů v Mavericku. Start je naplánován na sobotu 5. 9. 2015 od 8 hodin.

Na celý víkend vstupenka za 80 Kč (snížená 40 Kč – děti, ZTP, senioři), Šternberské slavnosti ZDARMA. Bližší info na http://www.eccehomo.cz/ (ber)

 

Poslat nový komentář